Als lid kan ook jij in dit verhaal meegaan en in onze publicaties ontdekken hoe het leven een paar tiental jaren terug, maar ook een paar honderd jaar terug, zich afspeelde in onze dorpen

WORD LID VAN ONZE KRING EN ONTVANG VIER KEER PER JAAR EEN FANTASTISCH INTERESSANT TIJDSCHRIFT

  • Eén jaar gewoon lid: 20€ (25€ buiten Kruibeke en Steendorp)
  • Eén jaar steunend lid: 25€
  • Eén jaar erelid: 30€ of meer ;-) 

op rekeningnummer BE39 7835 2435 0119 met vermelding van Nieuw Lid en uw adres

Of: doe een lidmaatschap cadeau! (geef Cadeau en naam en adres op bij betaling)

 

 

Heb je zin om je meer te engageren in onze vereniging? In een goeie kameraadschappelijke sfeer, misschien voor een concreet project of onderdeel?

Het vrijwilligerswerk in onze Kring is springlevend. Op een doordeweekse dinsdagvoormiddag of tijdens weekends vind je gemakkelijk vijftien gedreven vrienden die tentoonstellingen opbouwen, voorwerpen inventariseren, brochures bezorgklaar maken, de bibliotheek ordenen, grasduinen in archieven, ledenadministratie op punt stellen, klusjes allerhande ter harte nemen enz. En samen tijdens een gezellige koffiepauze van gedachte wisselen over voorbije en komende activiteiten, nieuwtjes in het dorp, contacten met andere verenigingen, nieuwe leden en nog zoveel meer.

Het bewaren, publiceren en tentoonstellen hebben slechts zin als we de voorwerpen, foto’s, verhalen en kennis kunnen delen met zoveel mogelijk mensen. Want gedeelde trots is dubbel plezier.

Je eigen engagement, onder welke vorm dan ook, is daarbij welkom. Een seintje aan één van onze vrijwilligers volstaat. Je hoeft daarom nog geen vaststaand idee te hebben van wat je zou willen doen, we gaan samen op zoek naar jouw talent en slaan de handen dan in mekaar.